ExtremeSwitching (Other)

  • 1.  debug packet capture not working

    Posted 09-11-2017 11:54

    Hi,

    Just trying to run a debug packet capture on the following:

    Stack of 4 x X450G2-48P-10G4, running version 22.2.1.5-patch1-4

    As per the following GTAC articles:

    https://extremeportal.force.com/ExtrArticleDetail?an=000079573 (This article is slightly wrong in that I had to use 'ports' not 'port' as shown.

    https://extremeportal.force.com/ExtrArticleDetail?an=000082238

    Have tried the following commands:

    debug packet capture ports 1:21 on vlan B20_23-L-GND-Voice cmd-args "-c 1000"
    debug packet capture ports 1:21 on count 1000

    These both take OK but the only file produced in the /usr/local/tmp is a file called capture.log

    When I look at that file capture.log it contains the following:

    tcpdump: can't add port 10015 on packet socket: Protocol not available

    Maybe there is some restriction, perhaps on a stack, model or version that is causing that issue that I've missed?

    Appreciate any help in advance.

    Many thanks



  • 2.  RE: debug packet capture not working

    Posted 09-11-2017 12:02
    Hi Martin,

    This appears to be related to the "CR xos0066839 : When debug packet capture is enabled for a port, pcap file is not created in internal-memory". This CR has been fixed in EXOS 22.3.1.4.
    Please let us know if you have any other questions.
    Thank you.

    Best regards,
    Andrew



  • 3.  RE: debug packet capture not working

    Posted 09-11-2017 12:02
    Thanks Andrew - that sorted it.


  • 4.  RE: debug packet capture not working

    Posted 09-21-2017 19:42

    Hi,
    There is one article to explain this CR#.
    https://extremeportal.force.com/ExtrArticleDetail?an=000064166