ExtremeWireless (Identifi)

Expand all | Collapse all

AP Names gone after upgrade

  • 1.  AP Names gone after upgrade

    Posted 06-16-2017 13:11
    I updated one of my C25s to 10.31.03.0012 and set to upgrade the images on the APs. After they came back, most of the names were reset to their default serial numbers instead of the ones I configured.

    Is there a way to retrieve the names? Or do I have to manually set them back?


  • 2.  RE: AP Names gone after upgrade

    Posted 06-16-2017 13:18
    Hello,

    I would suggest you contact support and open a ticket. In the tech support file there is an upgrade log that can be reviewed to see what may have happened.



  • 3.  RE: AP Names gone after upgrade

    Posted 06-16-2017 13:25


  • 4.  RE: AP Names gone after upgrade

    Posted 06-16-2017 13:40
    After EVERY upgrade you sould check the upgrade log for errors.
    GUI > Log > S/W upgrade > detail

    In case there is a error during the configuration import it looks like this...
    https://community.extremenetworks.com/extreme/topics/upgrade-error-v9-21-17-to-v10-31-02

    In the worst case you just "upgrade" to the rescue image to go back to the old software with the old settings.


  • 5.  RE: AP Names gone after upgrade

    Posted 06-16-2017 14:18
    For the future just export the AP inventory report before the upgrade - that file includes about every AP/radio parameter in case something went wrong.

    I never run into a issue with the AP name so I'd follow the advice from Doug and open a ticket with the GTAC.

    Attach the techsupport all (GUI > Log > Tech Support) to the ticket
    so the guys could take a look in the upgrade_process.log file - you should see whether the APs get imported with a name (search for "serial import")

    i.e. my AP name is AP3705i
    V2110:ap# serial import 12370308906B0000 "AP3705i" AP3705i ap LOCAL


  • 6.  RE: AP Names gone after upgrade

    Posted 06-19-2017 15:24
    I ended up reverting the upgrade using the rescue image.


  • 7.  RE: AP Names gone after upgrade

    Posted 07-10-2018 17:00
    I had the same thing happen to me during my last two upgrades but there are no errors reported in the S/W Upgrade log. I am running V2110 controllers in an HA Pair so the environment differs a bit but the majority of my AP3825i WAPs did not come back with their names after upgrading to 10.31.07.0002 and then again this weekend when upgrading to 10.41.08.0012.

    Luckily we added descriptions to all the switch ports so I was able to trace the MAC addresses down and rename the WAPs but was there ever any resolution found for this issue?



  • 8.  RE: AP Names gone after upgrade

    Posted 06-16-2017 13:40
    The upgrade seems to have gone fine, there's no notable errors or anything out of the ordinary in the log. This is really more of an annoyance since I didn't keep a separate documentation of locations.


  • 9.  RE: AP Names gone after upgrade

    Posted 06-16-2017 13:40
    What software version did you upgrade from ?


  • 10.  RE: AP Names gone after upgrade

    Posted 06-16-2017 13:40
    10.21.01.0065