ExtremeWireless (Identifi)

  • 1.  C5210 not showing Active clients Report trought webGUI

    Posted 01-26-2017 12:33
    Hello
    Clients active report not showed trought GUI ( i have tried with differnt browsers) Only troguht ssh,Others reports works successful via GUI. If i restart the controller works some time but with the user active increase the report is not showed. Any idea ?



  • 2.  RE: C5210 not showing Active clients Report trought webGUI

    Posted 01-26-2017 12:52
    Elena - what firmware version are you running on the appliance?


  • 3.  RE: C5210 not showing Active clients Report trought webGUI

    Posted 01-26-2017 13:30
    Hello Elena,

    which Firmware is running on your controller?



  • 4.  RE: C5210 not showing Active clients Report trought webGUI

    Posted 01-26-2017 15:03
    Hello i am running 10.21.01.0065 on C5210 controller. But with the same version on V2110 worked fine these reports.


  • 5.  RE: C5210 not showing Active clients Report trought webGUI

    Posted 01-27-2017 07:11
    Any recomendation?


  • 6.  RE: C5210 not showing Active clients Report trought webGUI

    Posted 01-27-2017 11:15
    Elena

    Is this the same controller as the one you discussed in another thread where you migrated from v2110?

    I know you tried other browsers but did you try to clear the cache on the browsers?

    -Gareth



  • 7.  RE: C5210 not showing Active clients Report trought webGUI

    Posted 01-29-2017 12:34
    Restarting both controllers, works fine now. Clearing browser's cache help also to opening these reports faster. Issuse solved Thanks!


  • 8.  RE: C5210 not showing Active clients Report trought webGUI

    Posted 01-29-2017 12:34
    Ok thanks for letting us know Elena.