Network Architecture & Design

  • 1.  S4 series chassis SLOT 2 COM LED not glowing

    Posted 07-14-2016 08:21
    We have S4 Series Chassis loaded with
    S4 Chassis I/O Fabric Module: 48 ports 1000BASE-X at Slot 2..
    When we try to communicate with chassis through hyper terminal, there is no response.
    We notified that LED on the chasis for slot 2 is not blinging..

    Status of CPU & MGMT are glowing for slot2..

    What is the LED status available on the top of the chassis



  • 2.  RE: S4 series chassis SLOT 2 COM LED not glowing



  • 3.  RE: S4 series chassis SLOT 2 COM LED not glowing

    Posted 07-14-2016 09:47
    Hi, Thanks for your quick reply.

    We understand from the link provided is that “ The green-lit status LED under a chassis-based USB port indicates the presence of an operational mapped slot module,”

    In our case we have installed fabric module at slot 2 and its CPU and MGMT LED are glowing.

    It means that it is operational but LED at the top of chassis for slot 2 is not glowing. Do we need to do any configuration / settings on the chassis.

    I have attached the photo of the chassis for quick reference





  • 4.  RE: S4 series chassis SLOT 2 COM LED not glowing

    Posted 07-15-2016 15:23

    Hello,

    This LED is acting up - no configuration is normally necessary to make it go.
    May be something as simple as a loose light pipe - but I'd expect this led to be lit in your picture.
    A call to support is probably in order.

    Regards,
    Mike





  • 5.  RE: S4 series chassis SLOT 2 COM LED not glowing

    Posted 07-17-2016 07:58
    Hello,
    The problem is not only LED is liting up.. It is not responding (hyper terminal scereen) when we tried connected it through COM port