General Discussion

Expand all | Collapse all

Please, fix broken links on your site!!!

  • 1.  Please, fix broken links on your site!!!

    Posted 04-24-2018 11:52
    Hello, team,

    please, fix it:





    Is there anybody who can help me with registration with E360 application? I've registered, got an activation link, followed it, but system says that something doesn't match with existing data. WTF?!

    Thanks,
    Ilya



  • 2.  RE: Please, fix broken links on your site!!!

    Posted 04-24-2018 12:51
    Hello,

    Try the first link again. I was able to get to it without issue.

    Here is the direct link:

    https://cloud.kapostcontent.net/pub/0e877a95-4d15-4aa2-97c4-47813735b4bc/top-10-things-you-need-to-k...

    I've notified IT of the issue with Fabric Orchestrator.

    I'm not sure I can answer the E360 application. What is the error regarding data that doesn't match?

    Thanks
    -Ryan


  • 3.  RE: Please, fix broken links on your site!!!

    Posted 04-24-2018 12:51
    Now the first link works. It has not been working for three weeks!

    Now e360. I've registered and got and email:



    Then I've followed the link and logged in, got a form with email, name and surname.

    I've filled the form with exactly same values as during the registrastion and got an error message:



    I'll translate the russian text: "One or more answers don't match our data". WTF???


  • 4.  RE: Please, fix broken links on your site!!!

    Posted 04-24-2018 12:51
    I'm going to guess your responses may have non-English characters in them. I've asked our E360 admin to take a look and will get back to you.


  • 5.  RE: Please, fix broken links on your site!!!

    Posted 04-24-2018 12:51
    Hi, Drew,

    There are no non-English characters... Is @ symbol in password acceptible?


  • 6.  RE: Please, fix broken links on your site!!!

    Posted 04-24-2018 12:51
    I wouldn't think that's a problem. The team is going to look at it and see what's going on. I believe they'll contact you directly.


  • 7.  RE: Please, fix broken links on your site!!!

    Posted 04-24-2018 12:51
    Ilya,

    Thanks for your feedback on the broken links on the web-page. I opened an IT ticket and it was marked as resolved today. Please take a look and see if there are still any issues.



  • 8.  RE: Please, fix broken links on your site!!!

    Posted 04-24-2018 12:51
    by experience, @ symbol is often an issue with many systems...


  • 9.  RE: Please, fix broken links on your site!!!

    Posted 04-24-2018 12:51
    Doesn't work anyway, even without @. Try to register, please.