Aerohive Migrated Content

Expand all | Collapse all

Standalone AP122 stops broadcasting SSID after a couple of minutes

  • 1.  Standalone AP122 stops broadcasting SSID after a couple of minutes

    Posted 11-21-2018 16:24

    I'm configuring 3 AP122's for a site survey, they will be placed on top of tri-pods, only connected to POE batteries, no network and no "HIVE"

     

    For this I need a configuration that doesn't require a connection to Hivemanager or the network in general.

     

    I have created the working configuration below, a laptop connects, gets an IP address can ping the AP as required. However the AP stops broadcasting the SSIDD after a short period. Does anybody have an idea?

     

    security-object TEST-1

    security-object TEST-1 security protocol-suite wpa2-aes-psk ascii-key ***

    security-object TEST-1 default-user-profile-attr 1

    ssid TEST-Sitesurvey

    ssid TEST-Sitesurvey security-object TEST-1

    interface wifi0 radio channel 1

    interface wifi0 radio power 20

    interface wifi1 mode access

    interface wifi1 radio channel 44

    interface wifi1 radio power 20

    interface wifi0 ssid TEST-Sitesurvey

    interface wifi1 ssid TEST-Sitesurvey

    no system led power-saving-mode

    hostname AP01

    interface mgt0 ip 192.168.11.1 255.255.255.0

    interface mgt0 dhcp-server ip-pool 192.168.11.10 192.168.11.100

    interface mgt0 dhcp-server enable

    no capwap client enable

    user-profile TEST-1 qos-policy def-user-qos vlan-id 1 attribute 1

     



  • 2.  RE: Standalone AP122 stops broadcasting SSID after a couple of minutes

    Posted 11-21-2018 16:46

    Is the device reverting to a bootstrap config after failing to create a capwap connection?



  • 3.  RE: Standalone AP122 stops broadcasting SSID after a couple of minutes

    Posted 11-21-2018 17:41

    After a reboot the SSID is there again



  • 4.  RE: Standalone AP122 stops broadcasting SSID after a couple of minutes

    Posted 11-22-2018 13:06

    Can this be related to the "track" function? There is nothing in the running configuration I can see though.