End of Service Products

  • 1.  serial port settings in hyperterminal for xpedition xp2400-256

    Posted 02-17-2017 08:08
    are you able to tell me what the serial settings for hyperterminal would be to get into the cli prompt


  • 2.  RE: serial port settings in hyperterminal for xpedition xp2400-256

    Posted 02-17-2017 11:39
    Hi Mark,
    the following settings should work:

    Configure the application's serial settings to VT100 emulation, 9600 bps, 8 data bits, 1 stop bit, Xon/Xoff flow control, no parity.

    Regards
    Ole


  • 3.  RE: serial port settings in hyperterminal for xpedition xp2400-256

    Posted 02-17-2017 11:39
    Hi thanks for the response, I used comm1 port with your settings and managed to get into the cli prompt.


  • 4.  RE: serial port settings in hyperterminal for xpedition xp2400-256

    Posted 02-18-2017 14:48
    Hi Mark,

    the settings from the above post by Ole should work.





    Erik


  • 5.  RE: serial port settings in hyperterminal for xpedition xp2400-256

    Posted 01-05-2018 20:00
    Can you send me this getting started guide, please Erik?


  • 6.  RE: serial port settings in hyperterminal for xpedition xp2400-256

    Posted 01-20-2018 17:17
    Hi,

    do you still need this, or does the documentation from Zdenek in the thread https://community.extremenetworks.com/extreme/topics/nat-pat-setting-on-enterasys-xp-2400-256 suffice?

    I'll have to look if I can still find the file, I could not find it easily. :-(

    Thanks,
    Erik


  • 7.  RE: serial port settings in hyperterminal for xpedition xp2400-256

    Posted 01-22-2018 12:43
    My problem was already solved on that thread as you could see, so i'm okay for now.
    If you could find this file, i'll be thankful cause this file seems very intuitive and interesting to have as well. 🙂