ExtremeCloud IQ- Site Engine & Extreme Management Center

Expand all | Collapse all

OneView Maps shows mLAG as unprotected

  • 1.  OneView Maps shows mLAG as unprotected

    Posted 05-25-2016 09:25
    I build a map with some X670 Switches which are configured with LAG. All physical Links and mLAG Links are up and running.

    But OneView show all links as green too.

    But if i have a look at "Network Details" - mLAG - all mLAGs have Status "Unprotected" (not Up).
    Why ?





  • 2.  RE: OneView Maps shows mLAG as unprotected

    Posted 05-25-2016 09:26
    We use Netsight 6.3.0.179, X670 Switches with EXOS 16.1.2.14 patch 1-4!


  • 3.  RE: OneView Maps shows mLAG as unprotected

    Posted 06-10-2016 10:21
    Nobody which can clarify me question ?


  • 4.  RE: OneView Maps shows mLAG as unprotected

    Posted 06-17-2016 03:04
    i opened a GTAC case - they check and confirm that this behaviour is a bug.


  • 5.  RE: OneView Maps shows mLAG as unprotected

    Posted 10-18-2018 02:51
    Issue will be solved in upcoming 8.2.x .

    But no promise, solution was already move from XMC version to version.
    But i think 8.2.x let this be history ...



  • 6.  RE: OneView Maps shows mLAG as unprotected

    Posted 06-17-2016 03:04
    Thanks for coming back with an update, Matthias. I'm going to mark this as "answered."
    If there's anything else you find out that you'd like to share, the thread will still be open.


  • 7.  RE: OneView Maps shows mLAG as unprotected

    Posted 03-19-2019 10:48


    Unfortunately it is not