ExtremeCloud IQ- Site Engine & Extreme Management Center

  • 1.  Purview no application detected.

    Posted 05-11-2016 07:08
    Cannot detect application on purview. "Port mirroring does not appear to be set up correctly on gre1"


  • 2.  RE: Purview no application detected.

    Posted 05-11-2016 07:14
    This means there is no traffic coming in on the GRE tunnel between the Flow Collector/SSA and the Purview appliance.
    Please check/post the SSA/FC configuration to ensure that traffic is being mirrored properly.

    You can also check the Purview Deployment Guide to compare the configuration against the example deployments.


  • 3.  RE: Purview no application detected.



  • 4.  RE: Purview no application detected.

    Posted 05-16-2016 10:29
    Hi All,

    thanks! now its working.


  • 5.  RE: Purview no application detected.

    Posted 05-16-2016 10:29
    Marlon, can you tell us what changed in order for this to start working? It may help others reviewing the Hub. Thanks!



  • 6.  RE: Purview no application detected.

    Posted 06-27-2016 12:54
    Hi all.

    please not, that if you use L2 GRE Tunnel to transmit the mirrored traffic to purview and if your gre port is an " tg.*.* " port you need to insert an 10GE optic. It will not work with an 1GE optic.

    even if the tg.*.* port is up and also the tunnel interface is up. no applications are detected and no fingerprints will match.

    Save some time in troubleshooting, insert an 10GE optic and reset the tunnel interface. Then you will see some applications.