18920 1g8z1s6 inline large

Switching & Routing

Conversations

Conversations 1 - 15 of 465
Photo of Rowan Sakul
Unable to use WinSCP to connect to XOS Switches anymore
Anyone else having trouble using WinSCP to connect to XOS switches?Unfortunately I haven't had to connect for some time, so I cant pinpoi...
  • 2 me toos
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Thomas Boudet
Can't configure RADIUS NPS on switch VSP7254
Hi all,sorry for my english, i'm french :)So, i've a switch VSP7254XSQ and a RADIUS NPS (Windows Server 2016).I want to login on the web ...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of nola saint
Have a C 5k 24 port switch that drops packets at the 8 ping and 6.
Have a C 5k 24 port switch that drops packets after the 8 ping and 6.  I have IP Cameras and APS attached to the switch.  Could the drops...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Brandon Cuellar
Extreme switches 200 series SFP uplinks are not working
Customer has a 220 series 12 port and 48 port and is trying to connect the 2 via SFP ports on 1/0/13 on the 12, and 1/0/49 on the 48, but...
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Marc Daley
SLPP design ERS8k to VSP7k
I'm currently looking at updating a customer deployment of SLPP within a datacentre. I have looked at the following design docs -  Switc...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of EtherMAN
Can't get a link between a 870 QSFP28 sr4 100 gig and a Brocade MLXe 100 gig using CFP2-TO-QSFP28-Module
We are in the process of bring up new MLXe routers with 2 port CFP2 100 gig cards.  We are connecting these to 870 100 gig QSFP28 interfa...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Brad
Cannot ping in/out of switch but can ping through it
I recently setup a new extreme switch that I am having a problem with. The switch itself is not able to ping out and other devices aren't...
  • 1 me too
  • 9 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Brian Holmes
4500 802.1x EAP behavior
We have a 4500 switch running SW:v5.11.1.101 When we connect an 802.1x client, the switch is sending a new authentication request every ...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Matt Dillion
S-Series hard coded port isn't working
After hard coding a port on my S-Series S1 switch the port will not work. I have hard coded the port using the following commands in orde...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Resolut1on
TTL expired in transit!
Hi Friends,  Good day.  I have problem with Inter-Vlan. Our goal is PC1 must communicate to PC2 with different VLANs. same as PC2 to P...
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Danial Jalil
Can flow-redirect be used on layer 2 ? if yes, Syntax please
I want to redirect flows based on port numbers. Is there a way to achieve that?
  • 2 me toos
  • 2 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Bruno
Lag X460G2 CCR1009
Hi, im having a issue while tring to bond 2 ports between a x460-g2 and a mikrotik ccr1009. My TX traffic get balanced but there is no wa...
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Leonardo Peixoto
XMC 8.1 Policy Manager shows A2-Series as UNSUPPORTED
Greetings Guys, Here we go again with legacy gear... But they are dying hard, because *almost* nothing can break it, they got forgotten ...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Rick Elliott
Dual Mode and voice vlan not working properly on brocade switch
Hello, We had cisco callmanager phone system. Using Brocade ICX 7450 switch with following config vlan 10 by porttagged ethe 1/1/1 to 1/1...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Biggtimber
Routing the Management address over an LACP lag
I am banging my head against the table trying to get my management IP routing across a LACP lag from my 220  a Dell F10 switch.  In my ea...
  • 2 me toos
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved