Conversations

Conversations 1 - 20 of 35
Photo of Ilya Semenov
NAC captive portal shows endless "registration" after successful logon
Hello, team, I configure interation of V2110 and NAC Captive portal. User database is an Active Directory. When users joins SSID he us ...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of EX3
Aps is Showing Full duplex but it is taking 100mbps
We have upgraded the WLC from V9 to V10 and we have updated the License also.  One issue came after that..2 Aps( each Controller) ar...
  • 2 me toos
  • 7 replies
  • Problem
Photo of EX3
AP is rebooting Continuously
Hi team, APs(3825i) are rebooting Continuously. MY WLC version is 09.21.19. please suggest how to resolve the Issue? thanks in advance.
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Hasan Güngör
how to connect to extreme identify wireless c35 by using console port?
ı don't connect this device with admin ports by using console cable 
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Humza
DHCP option 78 with multiple controllers?
Howdy, I am currently testing two C35 controllers - as part of our testing we were able to get some access points provisioned fine on a ...
  • 1 me too
  • 8 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Siva Raj
Controller not discovered Newly configured AP
V2110 controller can't discover or add New AP 3825i. Already 120 AP's are  added in controller, If i try to add new AP it is not adding b...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Valter Veiga
Apple MacBook Sierra Wireless WIFI 5GHZ
MacBook running HighSierra in wireless 5Ghz very instable in access-points 3825, 3805, 3912 with controller C25 running v10.31.04 ou v10....
  • 2 me toos
  • 32 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Dusan K.
AP3805i-ROW won't register with V2110 anymore (same VLAN)
AP's in the same subnet as the physical topology (esa0, PHY, AP Registration checked). APs were already registered with EWC (initially de...
  • 2 me toos
  • 11 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Peter Kulmbrein
No station connects to my different SSIDs anymore
No Client is able to connect to my different SSIDs anymore. Configuration is 2 V2110 on 10.31.05 in a FFO config - both up and running sh...
  • 2 me toos
  • 2 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Yakup Erdol
Can not add Extreme Wireless Controller to Netsight
Hi all, We have installed Netsight with version 7.1.3.25 and EWC with version 10.21.04.0005. Netsight can discover switches and NAC appl...
  • 2 me toos
  • 10 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Resolut1on
ExtremeCLoud and AP 3805i
ExtremeCloud 1. error 'Cloud' captive portal is not supported by all APs. 2. ExtremeCloud Application upon scanned the QR code it says t...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Yakup Erdol
How to access c5210 wireless controller version 09.21.09.0004 through management or serial interface ?
i am trying to deploy a newly purchased c5210 wireless controller version 09.21.09.0004 . I have followed the steps on "9034715-01_C5210_...
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of James A
Surface Pro 4 connected but no traffic
We have a new deployment of Surface Pro 4s, running Windows 10 1607 with the Marvel AVASTAR driver version is 15.68.9040.67, we have a mi...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Guillaume-Jean Herbiet
Identify: short 802.1X EAP-PEAP sessions with Acct-Terminate-Cause = 105
Hello community, I have set up an EAP-PEAP 802.1X SSID in bridge at EWC topology on a cluster of C5210 running 09.21.16.0013 (as we need...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Luis Mendes
AP2620 bridge ap
Bridge ap with ap2620-1 not work topology b@ap, user conect but can ́t get ip. If configure static IP not ping no one. I have others lega...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Fritz Trappey
Can not get any surface pros to connect to wifi
Anyone who comes to my company as a wifi guest and is using a surface pro, cannot connect to my wifi.  They see the SSID, but connecting ...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Philipp Tittmann
Default Settings after Upgrade to the latest EWC code
Hi community,  i had a problem after upgrading to the latest ewc code with virtual appliances. After a successful upgrade and the requir...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of info@systemhaus-genthin.de
ExtremeCloud Layer 7 not Working ?
I ́m building current my first ExtremeCloud Solution in our Demo Lab and wanted to test the "App Filter" I have created a Network with an...
  • 1 me too
  • 10 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Steve Ballantyne
Sudden drop in speed and response time across all SSID and radios!
Yesterday I had a complaint that a few clients at a remote office were having poor response times. Their ping response time was around 10...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Leonardo Peixoto
Wireless Appliances Firmwares missing
Hi Guys, Yesterday I've noticed that wasn't any Wireless Appliance Firmwares available in the Extranet. Maybe a site issue, because tod...
  • 1 me too
  • 15 replies
  • Problem
  • Solved