Conversations

Conversations 1 - 20 of 87
Photo of Mirco
Can't import api from exos
Hey everybody! I'm working on a project with an Extreme Networks Summit X440-8p running firmware-version 16.1.1.4. I want to write a pyt...
  • 1 me too
  • 15 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Steve Ballantyne
Lousy, stupid, stubborn old radiology devices (and the Summit stack that hates them)
Howdy folks,I am trying to finish up a job replacing some very old Cisco 3750's with a new stack of Extreme Summit 450-G2 switches runnin...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of RAJA RAMESH JAMI
dual Master same time 3 different stacks
*00:04:96:82:4d:0b 1     Active      Master   CA- 00:04:96:82:4c:fd  2    Active       Master   CA- 00:04:96:7e:29:97 7     Active  ...
  • 1 me too
  • 11 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of priti
10 gig port of extreme X460G2-24x-10G4. It is showing low Rx power
HI experts ,I have connected one server on 10 gig port of exterme X460G2-24x-10G4. It is showing low Rx power and port is not coming up. ...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Rick Elliott
Dual Mode and voice vlan not working properly on brocade switch
Hello, We had cisco callmanager phone system. Using Brocade ICX 7450 switch with following config vlan 10 by porttagged ethe 1/1/1 to 1/1...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Ben Giles
ZTP+ Device connector is too old - please download a newer version and apply to this device.
I have the latest version of XMC, along with the latest XMOD connectors downloaded from Github. I still get this error message on numero...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Sarah Seidl
x460-48p (gen1) with v.80 stacking - can't get it to work when replacing a device
Hello, We have a stack of x460-48p (gen 1 NOT gen 2) running code 16.2.2.4 patch 1-3.  We had one slot reboot periodically (had tried rep...
  • 1 me too
  • 9 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Sergio Galvez
X460G2-48x-10G4 SFP Ports behavior not expected, are in active state without a link plugged.
Hi,  X460G2-48x-10G4 Version summitX-22.4.1.4-patch1-2 I have a physical ports issue with my new Extreme Stack topology (2 slots); the ...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of HarrySo
serious issue after enabling udp policy
Hi guys, we need some help! We have serious problems with our X690-G2 switches after enabling a udp policy. In the last weeks we had bro...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Ilya Semenov
Please, fix broken links on your site!!!
Hello, team, please, fix it: Is there anybody who can help me with registration with E360 application? I've registered, got an acti...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Siva
Two extreme switch can ping each other
Good day all I have been looking around if this has been ask and answer it seems I can’t find any. I have a problem with two extre...
  • 1 me too
  • 9 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Marvell Kay
Cant SSH2 to Extreme switches via Ubuntu
We recently enable SSH2 in our environment.  I am able to SSH to Cisco switches without any issue but can not to any Extreme switch.  I c...
  • 1 me too
  • 9 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Alok Shukla
VRRP priority
I have configured MLAG(X670) on two switch and want to configure VRRP active-active can we use same priority level on both switches?
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Erwin van Hoof
x670V-48x multicast L3 hardware table full
Hello, At a customer we are using 3 stacks of 3 x670v-48 switches. These are configured native stacking. The multicast used is PIM Spars...
  • 2 me toos
  • 4 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Steve Ballantyne
Slow file copying to site usings Windows SMB over MPLS circuit
Hello folks, This is not necessarily an Extreme Networks specific question, but I am hoping the community here can give me a clue about ...
  • 2 me toos
  • 4 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Helpme
TCL function (regexp and regsub function only don partial)
XOS 15.5.2.9 patch1-5set var a "12345:54321:7806" set var x $TCL(regexp -all {([0-9]*):([1-5]{5}):([0-9]{1,4})} $a match s1 s2 s3)show va...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of M.Nees
EXOS CLI Cursor jumping
EXOS CLI cursor is sometimes jumping out of the windows - especially on long command lines or if the putty windows was resized during the...
  • 5 me toos
  • 16 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Sergey Vekli
VPLS+MLAG+ISC
Hi all. Config. We have two X670 with MLAG and MPLS/VPLS enabled, some ports use MLAG.  We have shared group of 4 ports for ISC link bet...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of andreas
IPv6 IBGP Loopback peering
I'm trying to setup ibgp ipv6 between two x460-g2 running version 22.2.1.5-patch1-4  I have two ebgpipv6 neigh on one router and one ibg...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Eric Burke
LLDP not working for polycom, but working for Cisco phones on x460-G2
We have two phones, one Polycom VVW310 and a Cisco 7911 plugged into sequential ports on our stack.  They are configured with the same LL...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Solved