3912i with eddystone not working

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 4 weeks ago
  • Solved
Hi Community

With the last few Firmware releases for Extreme Wireless (V2110) the IOT radio can select iBeacon, Eddystone or Thread Gateway.

I want to play with the Eddystone-Url feature.
The issue I have is that when I select the Eddystone-URL the IOT light never turns on and I never discover the Radio.

When I select iBeacon the IOT light turns on and I can discover the IOT Radio.

The light also turns on when I select Thread-Gateway.

Any idea?

The firmware I am using is the latest : V10.41.07.0014-1

Thx
Photo of Andre Brits Kannemeyer

Andre Brits Kannemeyer

  • 5,020 Points 5k badge 2x thumb

Posted 4 weeks ago

  • 0
  • 1
Photo of Ronald Dvorak

Ronald Dvorak, Embassador

  • 45,286 Points 20k badge 2x thumb
Hey Andre,

I run the same version, I configured the url from the example on Github and it works fine as far as I'd see.....

https://github.com/google/eddystone/blob/master/eddystone-url/README.md#eddystone-url-http-url-encod...






What url do you use - I'd try the same on my AP.
Photo of Andre Brits Kannemeyer

Andre Brits Kannemeyer

  • 5,020 Points 5k badge 2x thumb
Thx for the feedback Ronald.
Would you be able to confirm if the IoT light was on when you select this option?
Photo of Ronald Dvorak

Ronald Dvorak, Embassador

  • 45,286 Points 20k badge 2x thumb
Here my AP with Eddystone enabled, I think it's the first LED (too lazy to check the manual)....

Photo of Andre Brits Kannemeyer

Andre Brits Kannemeyer

  • 5,020 Points 5k badge 2x thumb
perfect yes your IoT light is on