Active APs not showing in OneView wireless dashboard

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Answered
  • (Edited)
I have the following are being displayed correctly as expected:
1.OneView Wireless Overview displays correctly the number of APSs, wireless controllers and client.

But, the Wireless Dashboard doesn't display the following : 
1.Clients
2. Active APs
3. Wireless Bandwidth
4. Network Bandwidth.

Kindly help. I'm facing a very critical problem which needs to be solved asap.

Thank you.

Ashish.
Photo of Ashish Sahu

Ashish Sahu

  • 340 Points 250 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Doug Hyde

Doug Hyde, Technical Support Manager

  • 20,596 Points 20k badge 2x thumb
Take a look at the following article, https://gtacknowledge.extremenetworks.com/articles/Solution/OneView-displays-SYNC-ERROR-CLI-AUTHENTI...

Did you configure or change the controller CLI credentials?
Photo of Doug Hyde

Doug Hyde, Technical Support Manager

  • 20,596 Points 20k badge 2x thumb
Also it will take about 15 min (poll cycle) to populate once you make the CLI changes. 
Photo of Ashish Sahu

Ashish Sahu

  • 340 Points 250 badge 2x thumb
Hi Doug.
Thanks for the reply.

The CLI credentials were changed by one of the Extreme TAC Engineer through a remote session, in order to make a necessary change.(The moment CLI credentials were changed the APs got synchronized with OneView)
Under Netsight Wireless Manager -> Controller data Synchronization


What should I do next to get this resolved ?

I've got all the APs displayed and showing up, but the Wireless dashboard doesn't show the 2 controllers, Active APs, Clients and Bandwidth.

Thanks!
Photo of Doug Hyde

Doug Hyde, Technical Support Manager

  • 20,596 Points 20k badge 2x thumb
I would suggest contacting a GTAC Support Engineer again through the case ticket for further troubleshooting. If we find anything else out in the meantime, we will post an update for you here.