AP2610 Ethernet Tagging ?

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 1 year ago
  • Answered
Hi.
We have a customer that runs different AP models on the controller.
From what I can see is that the old 2610 AP's are not allowing the Tagged frames through to the SSID that the tagging is setup for.
On the newer models AP's it works without a problem.
So would just like to find out if it is due to the AP that is too old that it cant handle those types of frames or are we missing something?

Regards
Photo of Cornel Smit

Cornel Smit

  • 342 Points 250 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of Anton Sax

Anton Sax

  • 1,178 Points 1k badge 2x thumb
Hy,
we had AP2610 and AP2620 running with Bridge@AP tagged SSIDs.
it was working without problems.

BR
Photo of Cornel Smit

Cornel Smit

  • 342 Points 250 badge 2x thumb
Weird then.

The setup is basically where the management traffic is untagged and then that SSID gets tagged.
On 3700 AP's they can confirm it is working as intended.
It is just on the 2610 where they are experiencing the issue.
So that makes it hard to pinpoint what the issue wil be.
Photo of Ronald Dvorak

Ronald Dvorak, Embassador

  • 48,880 Points 20k badge 2x thumb
Do you get any error message in the lower left part of the window if you save or is it OK from the configuration but it just doesn't work.
Photo of Cornel Smit

Cornel Smit

  • 342 Points 250 badge 2x thumb
Hi. 

Can follow up today. 
I am also gonna ask them to change the AP to another port that we know works and see what happens.