AP3825i Maximum VLAN supported in Sites Mode.

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Answered
Hi All,

What is the maximum VLAN that can be supported in sites mode for access point 3825?

Karthik.
Photo of Karthik

Karthik

  • 450 Points 250 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Doug Hyde

Doug Hyde, Technical Support Manager

  • 20,514 Points 20k badge 2x thumb
It would be based on the number of supported topologies per controller type. How many are you looking to configure per site?

https://gtacknowledge.extremenetworks.com/articles/Q_A/What-are-the-supported-system-limits-per-Iden...
Photo of Karthik

Karthik

  • 450 Points 250 badge 2x thumb
I'm using V2110 Medium with 120+ VLANs. Initially added AP when there were lesser VLANs are working fine. But as VLANs grow, I see the below error when assigning new APs to sites.

Photo of Doug Hyde

Doug Hyde, Technical Support Manager

  • 20,514 Points 20k badge 2x thumb
Is the access point running a different code than the controller?

-Doug
Photo of Karthik

Karthik

  • 450 Points 250 badge 2x thumb
No. I see the same AP is adopting properly when its not configured in sites mode.
Photo of Karthik

Karthik

  • 450 Points 250 badge 2x thumb
Hi, Any update?
Photo of Doug Hyde

Doug Hyde, Technical Support Manager

  • 20,514 Points 20k badge 2x thumb
Yes, sorry for the delay. The messages are due to a blacklist being pushed out to the access point, specifically when removing a client from the blacklist. 

I would suggest opening a ticket with the GTAC if you have time to work on this. 
(Edited)
Photo of Karthik

Karthik

  • 450 Points 250 badge 2x thumb
Hi Thank you. I saw blacklist in EWC. There are some MAC address blacklisted already. Not able to remove it as its disabled. Any idea why it is so? This EWC is being managed by Netsight 6.1.

-Karthik.
Photo of Doug Hyde

Doug Hyde, Technical Support Manager

  • 20,514 Points 20k badge 2x thumb
Further investigation would be needed to figure out the root cause. 
Photo of Karthik

Karthik

  • 450 Points 250 badge 2x thumb
Thanks. Its a system level problem. Customer has shutdown EWC by VMWare ESXi client directly. Since there is no VMware tools installed, it powered off EWC. A proper reboot has solved this.