Can not see/apply the created policy

  • 0
  • 2
  • Question
  • Updated 2 weeks ago
Hi all.

For some reason i cannot see or apply the created policy on interface. 

I can see the policy using the 'ls' command, but if i try to use 'show policy' I do not see this policy in the list of available policies. 'check policy' for this file ends successfully.
If i try to apply the policy on an interface i get:
Error: ACL policy <POLICY_NAME> not found
Configuration failed on backup MM, command execution aborted!

Platform is BD-X8, 15.7.2.9 version.

Thank you in advance.
Photo of Vasiliy N

Vasiliy N

  • 100 Points 100 badge 2x thumb

Posted 2 weeks ago

  • 0
  • 2
Photo of Brad Parker

Brad Parker, Technical Support Engineer

  • 3,388 Points 3k badge 2x thumb
Hi Vasiliy N,
"show policy" is for applied policy. Don't forget when applying a policy, the extension isn't needed.
Brad
Photo of Vasiliy N

Vasiliy N

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
Hello Brad.
Thank you for you reply.

I am trying to apply policy with 'configure access-list <POLICY_NAME> ports 2:13 ingress' and i don't use the .pol extension.

What i get is:
Error: ACL policy <POLICY_NAME> not found
Configuration failed on backup MM, command execution aborted!
Photo of Vasiliy N

Vasiliy N

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
Also when I try to save the policy after editing, the message appears:

Synchronizing <POLICY_NAME> to backup MSM ...

This message can hang indefinitely, but if I check the status in another ssh session with a 'show switch' command i'll see that backup MM is synchronized:

MM-B
------------------------
BACKUP (In Sync)