cli asterisk after reboot of 400-48t. Changes were saved but asterisk appears after reboot

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
Newly created stack 7.8.4 firmware with saved configuration reboots and has a * in front of CLI like it needs a save.  I run save conf primary and it goes away.  Run reboot command and switches (2 in stack) reboot and it comes back.  my changes are still present.  
I have put IP's on default vlan, set password on admin account, created another admin account
save config all.. ran out of ideas.
Photo of Chris

Chris

  • 80 Points 75 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Paul Russo

Paul Russo, Alum

  • 9,694 Points 5k badge 2x thumb
Hey Chris

is there anything in the log?

P
Photo of Chris

Chris

  • 80 Points 75 badge 2x thumb

Thanks for your interest in this.
Here is a screenshot of the fresh reboot and sh log command.  Short answer, nothing that I can see in log.


Version 7.8e.4.1 [ssh] by Build_Master on 03/18/11 03:34:35
System Serial Number: 0517G00681
Memory Size: 268435456 (256MB)!
login: gordontech
password:


Extremeware
Copyright (C) 1996-2008 Extreme Networks.  All rights reserved.
Protected by U.S Patent Nos 6,678,248; 6,104,700; 6,766,482; 6,618,388; 6,034,957; 6,859,438; 6,912,592; 6,914,905; 5,694,436
=============================================================================================================================

Press the <tab> key at any time for completions.
Remember to save your configuration changes.
* 2Stack # sh log
10/02/2014 20:17:51.91 <Info:SYST> Port 2:13 link active 1000Mbs FULL duplex
10/02/2014 20:17:50.50 <Info:USER> gordontech logged in through console
10/02/2014 20:17:44.06 <Info:SYST> Done initializing base module
10/02/2014 20:17:41.20 <Info:SYST> Start initializing base module
10/02/2014 20:17:40.08 <Info:SYST> Done initializing base module
10/02/2014 20:17:38.17 <Info:SYST> Start initializing base module
10/02/2014 20:17:37.97 <Info:SYST> Power up card 2
10/02/2014 20:17:37.87 <Info:SYST> Power up card 1
10/02/2014 20:17:34.72 <Info:SYST> Rmon Memory Allocated : 7340032
10/02/2014 20:17:34.38 <Info:SYST> SNMPv3 Engine boot count 0x99
10/02/2014 20:16:33.06 <Info:KERN> NV:Using primary config database from FLASH
10/02/2014 20:16:26.54 <Info:SYST> Memory has been allocated for gSystem
10/02/2014 20:16:01.13 <Crit:SYST> System rebooted
10/02/2014 19:23:06.88 <Crit:SYST> System rebooted
10/02/2014 19:12:45.23 <Crit:SYST> System rebooted
10/02/2014 18:45:16.15 <Warn:USER> Login failed for user admin through console
10/02/2014 18:43:31.09 <Crit:SYST> System rebooted
10/02/2014 18:26:05.60 <Warn:USER> Login failed for user admin through console
10/02/2014 18:23:15.65 <Crit:SYST> System rebooted
Displayed 19 messages from memory-buffer.
* 2Stack #