ERROR PoE In Summit X460-48P

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
Create Date: Jun 11 2013 4:53PM

I had a problem with PoE in the Switch summit X460-48p, the port not delivering PoE, The diagnosis is as follows  

Test XGM3 Module : Not detected, skipping test
    - Please do not insert during diagnostics
Test Stacking Module : Not detected, skipping test
    - Please do not insert during diagnostics
Test i2cenviron                   - PASS
Test fantray                      - PASS
Test nvram                        - PASS
Test internal compact flash       - PASS
Test sdram                        - PASS
Test loopback eth                 - PASS
Test loopback pci                 - PASS
Test loopback mac interface       - PASS
Test loopback phy copper          - PASS
Test loopback phy fiber           - PASS
Test snake interface              - PASS
Test asic0 reg                    - PASS
Test asic0 mac                    - PASS
Test asic1 reg                    - PASS
Test asic1 mac                    - PASS
Test PoE                          - FAIL

Storing diagnostics result into EEPROM.
Diagnostics completed.



Last Test Date: Jun-11-2013   POE check state loop test failed

Last Test Version:       5.10

Summary: Diagnostics Fail

 

RMA is Recommended for this problem ???

 

the Switch already has the latest version..

(from AlfonsoFM)
Photo of EtherNation User

EtherNation User, Employee

  • 20,340 Points 20k badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 0
  • 1
Photo of EtherNation User

EtherNation User, Employee

  • 20,340 Points 20k badge 2x thumb
Create Date: Jun 17 2013 10:42PM

Probably an RMA is needed. But TAC need to be consulted first. Contact them.

(from ethernet)
Photo of Michael

Michael

  • 178 Points 100 badge 2x thumb
Run into the same issues before, Called TAC and RMA the switch.

This conversation is no longer open for comments or replies.