RESOLVED: Expired SSL Certificate on "hub-auth" server

  • 4
  • Announcement
  • Updated 9 months ago
  • (Edited)
This is resolved now.

--Original Message--
Whoops! The SSL certificate on the login server expired... we're working on that now and should have it resolved shortly. Your data is still safe.
I'll update this post when complete.
Photo of Drew C.

Drew C., Community Manager

  • 38,338 Points 20k badge 2x thumb

Posted 10 months ago

  • 4
Photo of Thomas, Ken

Thomas, Ken, Alum

  • 4,368 Points 4k badge 2x thumb
Thanks Drew!
Photo of Anton Sax

Anton Sax

  • 1,062 Points 1k badge 2x thumb


since last week I am getting certificate warnings in all browser (chrome, firefox, ie)

according to SSLlabs the intermediate certificate is not included.

Photo of Drew C.

Drew C., Community Manager

  • 38,276 Points 20k badge 2x thumb
Nothing has changed (that I'm aware of) since the certificate was updated in September. I'm not seeing the error on any of my systems, but I do see it in the SSLlabs scan. Thanks for providing that. Let me do some checking to make sure the intermediate certificate is being served properly.

Is anyone else seeing this error?
Photo of Drew C.

Drew C., Community Manager

  • 38,276 Points 20k badge 2x thumb
This should be resolved now after re-installing the certificates. I think I may have neglected to add the intermediate cert when I updated everything in September. Thanks for letting me know!
(Edited)
Photo of Anton Sax

Anton Sax

  • 1,062 Points 1k badge 2x thumb
thanks, now it is ok!
Photo of Anton Sax

Anton Sax

  • 1,062 Points 1k badge 2x thumb
we had that error also with other websites.

if the intermediate ca is not served with the website it is possible that you and other clients got that exact same intermediate ca from another website - cached in the browser.

me and maybe some other users did not get that intermediate from other website and therefore got that errror