Extreme X150-24t switch problem

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
I have 8 Extreme X150-24t which have same problem. Not a single port of is working. I even tried console management but it showed some error message. Can anyone tell what is the problem with the switch.
Photo of Tandin

Tandin

  • 80 Points 75 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Paul Russo

Paul Russo, Alum

  • 9,694 Points 5k badge 2x thumb
Hello Tandin

Based on your description no.  Can you give more detail?

What does the MGMT light look like?
If you connect to the console do you get any data?
Is the switch getting to a certain part of boot and then rebooting?
Can you write down the error you are receiving?

Thanks
P


Photo of Tamera Rousseau-Vesta

Tamera Rousseau-Vesta, Extreme Alumna

  • 2,760 Points 2k badge 2x thumb
Hi Tandin, please let us know if we can further help you with this issue.  Thank you!
Photo of Tandin

Tandin

  • 80 Points 75 badge 2x thumb
Thanks for the reply. There is green blinking light in MGMT. Nothing is displayed when connected to console. There is no rebooting problem and no light in the all the ports. All the switches has same problem.

I have attached the picture of one switch.

Photo of Sumit Tokle

Sumit Tokle, Alum

  • 5,738 Points 5k badge 2x thumb
Create case with Extreme TAC.
Photo of Gerardo Paz

Gerardo Paz

  • 60 Points
hi, i have the same problem with my x150, anyone know if there is a solution?
Photo of Paul Russo

Paul Russo, Alum

  • 9,694 Points 5k badge 2x thumb
Gerado

Are you getting anything when the switch boots when you connect to the console port?

If you are not seeing any bootup sequence meaning that the switch is not going through the bootstrap then the switch may be unusable.  The bootstrap/bootrom being corrupted is the only thing we cant recover from

P

This conversation is no longer open for comments or replies.