Getting "Service ready for new user" while trying to download CLI Proxy

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 11 months ago
  • Solved

Want to access the CLI from HTTP GUI for EXOS 15.6. But getting the above message when trying to access the download page and no download is starting. Please assist urgently.

Thank you.

Photo of Bijaya Patel

Bijaya Patel

  • 100 Points 100 badge 2x thumb

Posted 11 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Patrick Voss

Patrick Voss, Alum

  • 11,574 Points 10k badge 2x thumb
Hello Bijaya,

Have you installed the CLI proxy?
Photo of Bijaya Patel

Bijaya Patel

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
No, I want to download and install it. But unable to download it so far.
Photo of Patrick Voss

Patrick Voss, Alum

  • 11,574 Points 10k badge 2x thumb
So you are having a problem with our support portal while downloading the CLI proxy?
Photo of Bijaya Patel

Bijaya Patel

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
Yes
Photo of Patrick Voss

Patrick Voss, Alum

  • 11,574 Points 10k badge 2x thumb
Hello Bijaya,

I am not sure if anyone on this thread will be able to help with that. Can you use Putty in the meantime while I look into options?
Photo of Bijaya Patel

Bijaya Patel

  • 100 Points 100 badge 2x thumb

I am unable to access the switch through ssh, the only access available is HTTP. And that is why trying to use Administration --> CLI Shell to resolve the ssh issue. And hence need CLI proxy.

Can you please confirm if the below link to download CLI proxy is correct?

ftp://ftp2.extremenetworks.com/outgoi...

And if not, then can you please suggest the correct place from where I can download it?