Identifi Guest Portal User "corruption"

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • Not a Problem
Our guest user list seems to corrupt itself. A user account that works correctly that has no expiration will all of a sudden throw an incorrect password from the captive portal page. We reset the password and everything is fine after that. We're running 09.21.03.0010 on a V2110. Any help is appreciated.
Photo of Andrew Schmitt

Andrew Schmitt

  • 310 Points 250 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Ronald Dvorak

Ronald Dvorak, Embassador

  • 49,992 Points 20k badge 2x thumb
Hi Andrew,

- is it a controller pair ?
- how many tickets are stored right now in the controller = active and expired

-Ron
Photo of Andrew Schmitt

Andrew Schmitt

  • 310 Points 250 badge 2x thumb
Single controller. Where do I check the tickets?
Photo of Ronald Dvorak

Ronald Dvorak, Embassador

  • 49,992 Points 20k badge 2x thumb
You'd check the guest accounts in GUI > VNS > WLAN Services > click guest portal WLAN Service > Auth & Acct > Configure > Manage Guest Users

If you run into the problem again go into the "Manage Guest Users" section and click export and check the password in the file - is it correct or was it changed/corrupted ?

Could you post a screenshot of one affected guest account I'd like to see the account/session settings of this guest ticket.

-Ron
Photo of Andrew Schmitt

Andrew Schmitt

  • 310 Points 250 badge 2x thumb
I exported the list and the user passwords all look correct. This is a sample user.

It seems that we have exactly the same problem. The users  are complaining that their tickets suddenly become invalid. Two V2110 (clustered), Software: 09.21.02.0014.
Photo of Drew C.

Drew C., Community Manager

  • 40,206 Points 20k badge 2x thumb
Have any of you opened a ticket with GTAC on this?  Sounds like something they'd need to take a look at.
How to contact Extreme Networks Global Technical Assistance Center (GTAC)
Photo of Dusan K.

Dusan K.

  • 476 Points 250 badge 2x thumb
Hi,

is this issue resolved? Have the same one in 10.31.04.0009 (single V2110).

Account Lifetime: "0"
Session Lifetime: "30 hrs"

New guests cannot login 30 hrs after account creation! Config restore is needed.

-Dusan
(Edited)
Photo of Ronald Dvorak

Ronald Dvorak, Embassador

  • 49,992 Points 20k badge 2x thumb
Check the following in the GUI > Logs > Audit: UI > 
make a screenshot of the ticket that doesn't work and post it.


Here a example...




Then go to GUI > Logs > Login > Guest Portal
Check if this ticket was used = search for the User ID - please also post a screenshot if you'd see a login for the guest user.

Example:

Photo of Dusan K.

Dusan K.

  • 476 Points 250 badge 2x thumb
I guess it is functioning as designed ...
https://extremeportal.force.com/ExtrArticleDetail?n=000007059

Now we have set "0" for both, Account and Session.
(Edited)
Photo of Ronald Dvorak

Ronald Dvorak, Embassador

  • 49,992 Points 20k badge 2x thumb
In had the below picture already in my first answer to you but as the problem description was a little bit different I've removed it and requested more information.

Yes that is FAD.