Kernel Card Warning

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
Dear All,

recently we found that almost for one week long we are getting the following messages in logs for the stack of two X670V-48x for every 3 seconds:

07/28/2014 19:17:21.55 <Warn:Kern.Card.Warning> Slot-2: i2c-1: sylvester_plugincard_temp:1879 I/O failed, addr 0x0048 rd/wr 1 cmd 0 proto 3, rc 14507/28/2014 19:17:18.68 <Warn:Kern.Card.Warning> Slot-2: i2c-1: summitxlsPsuGetUcReg:7360 I/O failed, addr 0x003e rd/wr 1 cmd 3 proto 3, rc 145
07/28/2014 19:17:18.68 <Warn:Kern.Card.Warning> Slot-2: i2c-1: summitxlsPsuGetUcReg:7360 I/O failed, addr 0x003e rd/wr 1 cmd 2 proto 3, rc 145
07/28/2014 19:17:18.68 <Warn:Kern.Card.Warning> Slot-2: i2c-1: summitxlsPsuGetUcReg:7360 I/O failed, addr 0x003e rd/wr 1 cmd 1 proto 3, rc 145
07/28/2014 19:17:18.67 <Warn:Kern.Card.Warning> Slot-2: i2c-1: summitxlsPsuGetUcReg:7360 I/O failed, addr 0x003e rd/wr 1 cmd 3 proto 3, rc 145
07/28/2014 19:17:18.67 <Warn:Kern.Card.Warning> Slot-2: i2c-1: summitxlsPsuGetUcReg:7360 I/O failed, addr 0x003e rd/wr 1 cmd 2 proto 3, rc 145
07/28/2014 19:17:18.67 <Warn:Kern.Card.Warning> Slot-2: i2c-1: summitxlsPsuGetUcReg:7360 I/O failed, addr 0x003e rd/wr 1 cmd 1 proto 3, rc 145
07/28/2014 19:17:18.67 <Warn:Kern.Card.Warning> Slot-2: i2c-1: summitxlsPsuGetUcReg:7360 I/O failed, addr 0x003e rd/wr 1 cmd 3 proto 3, rc 145


Slot:             Slot-1 *                     Slot-2                  ------------------------     ------------------------
Current State:    MASTER                       BACKUP (In Sync)


Image Selected:   secondary                    secondary
Image Booted:     secondary                    secondary
Primary ver:      15.1.2.12                    15.1.2.12
Secondary ver:    15.4.1.3                     15.4.1.3
                  patch1-5                     patch1-5


Config Selected:  primary.cfg
Config Booted:    primary.cfg


primary.cfg       Created by ExtremeXOS version 15.4.1.3
                  631635 bytes saved on Wed Jul 16 14:17:31 2014

Can you please help us to debug and found the clue of this problem and how we can fix that?

Thanks,
Nikolay
Photo of Nikolay Krasko

Nikolay Krasko

  • 120 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Sumit Tokle

Sumit Tokle, Alum

  • 5,738 Points 5k badge 2x thumb
We have PD in EXOS 15.1.

Please create case with TAC so that we can track this issue on EXOS 15.4
Photo of Nikolay Krasko

Nikolay Krasko

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
Sumit, what does 'PD' mean?

We are already contacted our regional support though they are working business time only. :(
Photo of Sumit Tokle

Sumit Tokle, Alum

  • 5,738 Points 5k badge 2x thumb
Product defect.

Contact Extreme Global TAC if the devices are cover under contract.
Photo of Nikolay Krasko

Nikolay Krasko

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
Sumit, thanks for prompt reply. Is that hardware product defect or software?
Photo of Sumit Tokle

Sumit Tokle, Alum

  • 5,738 Points 5k badge 2x thumb
Software.