log skips days

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Answered
We have a x460-48p running v1552b9-patch1-5. The switch rebooted after a System Failure. After it rebooted we looked at the log on the switch and it doesn't show any messages in the log for 6 days. Here is a little cut and paste.

7/28/2015 09:48:48.96 telnetd listening on port 23

07/28/2015 09:48:41.66 DM started
07/28/2015 09:48:41.56 The Node Manager (NM) has started processing.
07/28/2015 09:48:40.67 EPM Started
07/28/2015 09:48:40.66 Booting after System Failure.
07/28/2015 09:48:40.31 Changing to watchdog warm reset mode
07/22/2015 06:01:08.66 Host name dist-fr2.crcsd.abc is not DNS resolved yet
07/22/2015 06:01:08.66 Host name dist-fr1.crcsd.abc is not DNS resolved yet
07/22/2015 06:01:02.77 Failed to connect to the collector with SSL disabled (VLAN Mgmt does not have an IP address.)

The switch worked fine during these days, in fact it's running as a layer 3 switch with ospf running. Is this a known problem, has anyone else run into this problem before?


Photo of bw447


  • 864 Points 500 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew C.

Drew C., Community Manager

  • 35,950 Points 20k badge 2x thumb
This is because some log messages are stored in Non-Volatile RAM, and others are stored in a memory-buffer.  If I remember correctly, only Critical, Warning, and Error level messages are stored in NVRAM.  Info and Notice messages are stored in the message-buffer, which is cleared at reboot.

When the switch comes back up, you'll see new Info messages pertaining to the reboot.