NPS and Switches

  • 0
  • 2
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
Create Date: Aug 30 2013 2:48PM

Hi,

I've finally got NPS to work, took me ages!

More of a cosmetic thing than an issue but the switch notes in its logs the error below every time I log in

08/30/2013 15:41:45.64 <Warn:AAA.RADIUS.vsaUnknownVend> radDecodeVsa :Unknown vendor 311 8
08/30/2013 15:41:45.64 <Warn:AAA.RADIUS.vsaUnknownVend> radDecodeVsa :Unknown vendor 311 7
08/30/2013 15:41:45.64 <Warn:AAA.RADIUS.vsaUnknownVend> radDecodeVsa :Unknown vendor 311 15
08/30/2013 15:41:45.64 <Warn:AAA.RADIUS.vsaUnknownVend> radDecodeVsa :Unknown vendor 311 14

I'm using the Service-Type - Administrative to authenticate with admin rights on the switch but even when I remove that attribute it still logs those messages.

Can anyone tell me what they mean?

Thanks
Ian
(from Ian_Broadway)
Photo of EtherNation User

EtherNation User, Employee

  • 20,340 Points 20k badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 0
  • 2
Photo of EtherNation User

EtherNation User, Employee

  • 20,340 Points 20k badge 2x thumb
Create Date: Nov 22 2013 9:03PM

I had this same issue and it seemed to have to do with the windows group i was giving access to my switches.  I never found a setting that stopped this from occuring - i just new that during my initial testing it wasn't happening and later it was.  I ended up making a new Network Policy in NPS and no longer get the extra DecodeVsa warnings.

I know that is a bit vague but hopefully it helps. I think that some settings i was testing with must have still been sending data when logging in even though there were 'deselected' / 'off'.

(from Nick_Lindhag)

This conversation is no longer open for comments or replies.