NTP Process show different result

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved

NTP process  on X350 and X440  show differnet result.

For switch X440-24t
 Firmware Xos:16.1.1.4
  30B1F-1.2 # sh ntp sys
System Peer         : 0.0.0.0
System Peer Mode    : Unspec
Leap Indicator      : 11
Stratum             : 16
Precision           : -13
Root Distance       : 0.00000 second
Root Dipersion      : 3.78917 second
Reference ID        : [INIT]
Referene Time       : 00000000.00000000  Thu, Feb  7 2036 14:28:16.000
System Flags        : Broadcast Client, Authentication, Monitor, NTP, Kernel, Stats
Jitter              : 0.000000 second
Stability           : 0.000 ppm
Broadcast Delay     : 0.007996 second
Auth Delay          : 0.000000 second

For X150-24p
  Firmware: 15.3.2 Pathc1-3

30B1F-2.2 # sh ntp sys
System Peer         : 10.2.30.254
System Peer Mode    : Control
Leap Indicator      : 00
Stratum             : 12
Precision           : -19
Root Distance       : 0.00800 second
Root Dipersion      : 0.02699 second
Reference ID        : [10.2.30.254]
Referene Time       : d931cfa4.151047a6  Mon, Jun 22 2015  8:04:52.082
System Flags        : Broadcast Client, Authentication, Monitor, NTP, Kernel, Stats
Jitter              : 0.000061 second
Stability           : 0.000 ppm
Broadcast Delay     : 0.007996 second
Auth Delay          : 0.000000 second

why it show different result

Photo of Li Ping Hsu

Li Ping Hsu

  • 280 Points 250 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew C.

Drew C., Community Manager

  • 39,376 Points 20k badge 2x thumb
It looks like NTP isn't configured on your X440.  That's why they're different.
Take a look at this article for the basics of configuring NTP on an EXOS switch.