Problem connecting PCs to X440

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Answered
my problem  is  that ,when i connect the switch(summit x440) with pc's the  switch is not working but the lights of all ports are green....

Note: This conversation was created from a reply on: Switch x440t extreme problem with ports.
Photo of zain mallick

zain mallick

  • 318 Points 250 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 0
  • 1
Photo of David Coglianese

David Coglianese, Embassador

  • 7,388 Points 5k badge 2x thumb
what is not working?

Are there FBD entries on the ports?

Is a default route configured?

Is this a flat network or are you using multiple vlans?
Photo of zain mallick

zain mallick

  • 318 Points 250 badge 2x thumb
SWITCH is not working..
switch is in a flate network...
Photo of David Coglianese

David Coglianese, Embassador

  • 7,388 Points 5k badge 2x thumb
Is the PC getting a DHCP address?
Does the PC have the correct default gateway?
Does the switch have a static route?

If you shared some information someone might be able to assist you.
Does the switch see the PC? <sho fdb> do you see the mac of your PC?
Photo of Henrique

Henrique, Employee

  • 10,342 Points 10k badge 2x thumb
Hi Zain, do you still need help with this issue?

There are several ways and tests to narrow down the issue, but we need some additional information as already requested by David.

Please let us know so we can assist you.
Photo of zain mallick

zain mallick

  • 318 Points 250 badge 2x thumb
thanx to all my brothers....now there is no issues..