serial port settings in hyperterminal for xpedition xp2400-256

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 5 months ago
  • Answered
are you able to tell me what the serial settings for hyperterminal would be to get into the cli prompt
Photo of mark

mark

  • 190 Points 100 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of Ole

Ole

  • 300 Points 250 badge 2x thumb
Hi Mark,
 the following settings should work:

Configure the application's serial settings to VT100 emulation, 9600 bps, 8 data bits, 1 stop bit, Xon/Xoff flow control, no parity.

Regards
Ole
Photo of mark

mark

  • 190 Points 100 badge 2x thumb
Hi thanks for the response, I used comm1 port with your settings and managed to get into the cli prompt.
Photo of Erik Auerswald

Erik Auerswald, Embassador

  • 12,782 Points 10k badge 2x thumb
Hi Mark,

the settings from the above post by Ole should work.





Erik
Photo of Junior Oliveira

Junior Oliveira

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
Can you send me this getting started guide, please Erik?
Photo of Erik Auerswald

Erik Auerswald, Embassador

  • 12,782 Points 10k badge 2x thumb
Hi,

do you still need this, or does the documentation from Zdenek in the thread https://community.extremenetworks.com/extreme/topics/nat-pat-setting-on-enterasys-xp-2400-256 suffice?

I'll have to look if I can still find the file, I could not find it easily. :-(

Thanks,
Erik
Photo of Junior Oliveira

Junior Oliveira

  • 120 Points 100 badge 2x thumb
My problem was already solved on that thread as you could see, so i'm okay for now.
If you could find this file, i'll be thankful cause this file seems very intuitive and interesting to have as well.  :)
(Edited)