Switch X460G2 - eee set enable error

  • 0
  • 2
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved
  • (Edited)
tHi,

I have an problem with an X460-G2-48p switch witch gives the following erors on 8 ports. The ports where working fine until a few days ago, now they dont come up annymore.

2015-06-24 17:21:54.73 <Erro:Kern.Card.Error> Slot-2: bcm_custom_extr_eee_config_set(16711): eee set enable error, port=7, unit=0, enable=0, rv=-162015-06-24 17:21:54.73 <Erro:Kern.Card.Error> Slot-2: bcm_custom_extr_eee_config_set(16711): eee set enable error, port=6, unit=0, enable=0, rv=-16
2015-06-24 17:21:54.73 <Erro:Kern.Card.Error> Slot-2: bcm_custom_extr_eee_config_set(16711): eee set enable error, port=5, unit=0, enable=0, rv=-16
2015-06-24 17:21:54.73 <Erro:Kern.Card.Error> Slot-2: bcm_custom_extr_eee_config_set(16711): eee set enable error, port=8, unit=0, enable=0, rv=-16
2015-06-24 17:21:54.73 <Erro:Kern.Card.Error> Slot-2: bcm_custom_extr_eee_config_set(16711): eee set enable error, port=3, unit=0, enable=0, rv=-16
2015-06-24 17:21:54.73 <Erro:Kern.Card.Error> Slot-2: bcm_custom_extr_eee_config_set(16711): eee set enable error, port=2, unit=0, enable=0, rv=-16
2015-06-24 17:21:54.73 <Erro:Kern.Card.Error> Slot-2: bcm_custom_extr_eee_config_set(16711): eee set enable error, port=1, unit=0, enable=0, rv=-16
2015-06-24 17:21:54.73 <Erro:Kern.Card.Error> Slot-2: bcm_custom_extr_eee_config_set(16711): eee set enable error, port=4, unit=0, enable=0, rv=-16
2015-06-24 17:21:37.22 <Erro:HAL.Card.Error> Slot-1: PoE budget configuration is not allowed when dynamic budget is enabled
2015-06-24 17:21:37.22 <Erro:HAL.Card.Error> Slot-2: PoE budget configuration is not allowed when dynamic budget is enabled
2015-06-24 17:21:30.72 <Erro:HAL.Port.Error> Slot-1: Failed to set eee config on port 2:8, rv = -16
2015-06-24 17:21:30.72 <Erro:HAL.Port.Error> Slot-1: Failed to set eee config on port 2:7, rv = -16
2015-06-24 17:21:30.72 <Erro:HAL.Port.Error> Slot-1: Failed to set eee config on port 2:6, rv = -16
2015-06-24 17:21:30.72 <Erro:HAL.Port.Error> Slot-1: Failed to set eee config on port 2:5, rv = -16
2015-06-24 17:21:30.72 <Erro:HAL.Port.Error> Slot-1: Failed to set eee config on port 2:4, rv = -16
2015-06-24 17:21:30.72 <Erro:HAL.Port.Error> Slot-1: Failed to set eee config on port 2:3, rv = -16
2015-06-24 17:21:30.72 <Erro:HAL.Port.Error> Slot-1: Failed to set eee config on port 2:2, rv = -16
2015-06-24 17:21:30.72 <Erro:HAL.Port.Error> Slot-1: Failed to set eee config on port 2:1, rv = -16

The switch is part of an stack with another X460-G2-48p. The other switch is still working fine. Even an diagnostics check didn't gave an answer.
I am running the 15.7.1.4 patch 2 on the stack. other than the first 8 ports of slot2 the stack is working normal
Photo of Admin ZML

Admin ZML

  • 202 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 0
  • 2

There are no replies.