The Hub category conversation view broken?

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • Solved
  • (Edited)

Hi,

Is anyone else experiencing this issue?  On the Categories page you can see conversation previews and click on them, but if you select any specific category no conversations show up (see below).  Problem started yesterday with new posts not showing up.

Apologies' in advance if I should be posting this directly to the site Admin, but couldn't find a suitable link.

Photo of Andrew Webster

Andrew Webster

  • 1,918 Points 1k badge 2x thumb
  • confused

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of Robert Zarzycki

Robert Zarzycki, Employee

  • 5,234 Points 5k badge 2x thumb
Try using different web browser if have not already. I use chrome with out issues.
Photo of Andrew Webster

Andrew Webster

  • 1,918 Points 1k badge 2x thumb

I would, believe me, but I can't even log into the site with Chrome.  It gets stuck on a fastpass pop-up screen, and doesn't login.

  

(Edited)
Photo of Christoph S.

Christoph S., Employee

  • 3,684 Points 3k badge 2x thumb
Is this happening even after you cleared your browser cache?

Thanks,

Chris
Photo of Steven Lin

Steven Lin, Employee

  • 2,342 Points 2k badge 2x thumb
Actually, I have the same issue even I try IE, Chrome, Firefox, clear cache and restart the browser.
Photo of Drew C.

Drew C., Community Manager

  • 40,690 Points 20k badge 2x thumb
It looks like this is a platform-wide issue. Thanks for letting us know, I'll get it reported to our provider.
Photo of Andrew Webster

Andrew Webster

  • 1,918 Points 1k badge 2x thumb

The platform must have been on holiday yesterday  ;) 

Its working fine now in IE.  Chrome still doesn't work for me, never has.


(Edited)
Photo of Drew C.

Drew C., Community Manager

  • 40,690 Points 20k badge 2x thumb
Our community platform provider (Get Satisfaction) released a fix for this early this morning.
https://getsatisfaction.com/getsatisfaction/topics/category-view-is-broken