Header Only - DO NOT REMOVE - Extreme Networks
Question

Purview no working over NetSight...


Userlevel 1
I have a Netsight lab running fine with my virtual appliance, installing the purview virtual appliance, setting up the sensor over netsight, but I do not get statistics.

In the purview configure the interfaces of mode 2 ie eth0 for management and eth1 for mirrored, however after 24 almost 24 hours I have no data on purview ... can I collaborate?


8 replies

Userlevel 6
Try working with the following knowledgebase article to narrow down condition

https://gtacknowledge.extremenetworks.com/articles/Q_A/Wants-somebody-to-review-his-Purview-config-t...
Userlevel 1
Mike Thomas wrote:

Try working with the following knowledgebase article to narrow down condition

https://gtacknowledge.extremenetworks.com/articles/Q_A/Wants-somebody-to-review-his-Purview-config-t...

Do you have any technical guides on how to fine tune my purview about Extreme Manager Center?
Userlevel 1


tcpdump -i eth0 udp port 2055[/code]
I mean... it's happened to me before..

https://gtacknowledge.extremenetworks.com/articles/Solution/No-application-data-in-Purview-web-inter...
Userlevel 1
Do you have any technical guides on how to fine tune my purview about Extreme Manager Center?

Thsk
Userlevel 1
no working

Userlevel 1
This is the status of my configuration, but it does not show me application information ... can someone help me?







Userlevel 4
Hi Jairo,

What is the current status , do you still have issue ?

Could you make sure the configuration part step by step as per below article.

https://gtacknowledge.extremenetworks.com/articles/Q_A/Wants-somebody-to-review-his-Purview-config-t...

Thanks,
Suresh.B

Reply