SNMP Contact Lost: No SNMP reply from device caused by SNMP Error: General Error[5]


Userlevel 1
New switch. SNMP settings match other working devices EXACTLY, yet I'm getting this general error in the console alarms in netsight and I can't seem to find much documentation on it. Any experience with this?

5 replies

Userlevel 2
Only when the profile assigned to the device is not supported on that device.
Are you able to open the Interface Summary FlexView or MIB Tools on this device? If so is any data returned? Might be worth opening the assigned profile to verify the values set are what you intend.
Userlevel 1
MIB tools returns no such device name. The interface summary flexview, likewise, returns nothing. The device is an SSA, I have the exact same profile assigned to many other SSA's with the same config working fine.
Userlevel 2
I suggest you use the command line on the device to verify the SNMP is setup exactly the same way. Look for a slight spelling or case issue.
Userlevel 1
read All write All notify All

instead of read all write all notify all....

I had no clue that was case sensitive. My life up to this point has been a lie....

Thank you.
Userlevel 6
Christopher Davis wrote:

read All write All notify All

instead of read all write all notify all....

I had no clue that was case sensitive. My life up to this point has been a lie....

Thank you.

Funny! Thanks for joining the Hub Christopher. It's great to have you with us.

It takes a Community to run a modern network. Give a little and get a lot in return. That's what the Hub is all about. We all learn something every day!

Reply