Stack ports (1:33 and 1:34) linkdown alarm are not cleared on NetSight


When I generate an alarm disconnecting the cable stack between the x460-g2-24t-10ge4 switches, the linkdown alarm is displayed correctly on NetSight. But when I connect the cable stack again, on the netsight the linkdown alarm is not cleared on ports 1:33 and 1:34. Do you have any suggestions? Thank you

7 replies

Userlevel 6
If you disconnect the cable you should get trap. If you establish the link, you should get the trap also. Do you receive the trap? Trying to narrow down if the issue is in management or in the switch
Hi and thanks, then the traps for linkdown arrives at netsight, but the traps for the alarm cleared are not there. So to answer your question I can say that the problem is in NetSight.
Userlevel 4
Hi Roberto,

Please share the stack link up /down configuration in netsight,

As per the previous post you should be able to see link up /down traps from the switch.

Thanks,
Suresh.B
Userlevel 4
Hi Roberto,
.
Trap selection screen, can you check and confirm below option is enabled or not?

ExtremeNetworks extremeStackingPortStatusChanged .1.3.6.1.4.1.1916.1.33.4.0.3 Error

Thanks,
Suresh.B
Thanks for the help, in the screens of the traps you can notice that the traps "extremeStackingPortStatusChanged" arrive and arrive also the two linkdowns, but unfortunately do not get the traps linkups of the ports.

RobArc wrote:

Thanks for the help, in the screens of the traps you can notice that the traps "extremeStackingPortStatusChanged" arrive and arrive also the two linkdowns, but unfortunately do not get the traps linkups of the ports.

I also created a new "Port Stacking Up" alarm with the associated "extremeStackingPortStatusChanged" traps, which is invoked by LinkDown Clear Condition.

Ideas?

Reply