Header Only - DO NOT REMOVE - Extreme Networks
Question

cli different characters/symbols which is not readable.


Userlevel 1
cli different characters/symbols which is not readable.
Kindly help.Thanks

5 replies

Userlevel 5
Gerald,

Can you please clarify your question in detail? sharing some snippets or error message which you are getting in the cli

Regards,
Sumeesh
Userlevel 1
Vellachery, Sumeesh wrote:

Gerald,

Can you please clarify your question in detail? sharing some snippets or error message which you are getting in the cli

Regards,
Sumeesh


This is a switch xos, I will give you details and screenshots once I check it again maybe on Monday. I will just keep you posted. thanks for support
Userlevel 5
Vellachery, Sumeesh wrote:

Gerald,

Can you please clarify your question in detail? sharing some snippets or error message which you are getting in the cli

Regards,
Sumeesh


Check to make sure the serial settings are correct in your terminal emulator
Userlevel 5
Vellachery, Sumeesh wrote:

Gerald,

Can you please clarify your question in detail? sharing some snippets or error message which you are getting in the cli

Regards,
Sumeesh


Gerald,

As stated by my colleague (Brad) check for the serial settings.

Hope this KB Article might help you


https://gtacknowledge.extremenetworks.com/articles/How_To/How-to-console-into-Extreme-and-Enterasys-...

Regards,
Sumeesh
Userlevel 7
Vellachery, Sumeesh wrote:

Gerald,

Can you please clarify your question in detail? sharing some snippets or error message which you are getting in the cli

Regards,
Sumeesh


Like Brad said, I'd check the serial settings. It sounds like the baud rate may not be correct.

Reply