error saving config


Userlevel 4
Create Date: Aug 15 2013 7:36PM

Hello, I am receiving the following error when attempting the save command:

# save
The configuration file primary.cfg already exists.
Do you want to save configuration to primary.cfg and overwrite it? (y/N) Yes
Saving configuration on master ....... error!
Error: Input/output errorSetting gCmServer.configCurrent to NULL!!

This switch is an X250e-48t. It appears the last time the config was saved was on 15 Nov 2012.

# sh ver
Switch : 800212-00-02 0723G-01956 Rev 2.0 BootROM: 1.0.2.2 IMG: 12.0.1.11
XGM2-1 : N/A N/A Rev 0.0 BootROM:

Image : ExtremeXOS version 12.0.1.11 v1201b11-patch1-4 by release-manager
on Fri Jul 13 14:36:19 PDT 2007
BootROM : 1.0.2.2

Any suggestions? Thanks. (from kmoyers)

4 replies

Userlevel 4
Create Date: Aug 16 2013 12:04PM

Hello kmoyers

i have never seen this error. Can you save it as another config name? Save config secondary. As an example.

p (from Paul_Russo)
Userlevel 4
Create Date: Aug 16 2013 4:39PM

negative. same error.

# save config secondary
Do you want to save configuration to secondary.cfg? (y/N) Yes
Saving configuration on master ....... error!
Error: Input/output errorSetting gCmServer.configCurrent to NULL!!
(from kmoyers)
Userlevel 4
Create Date: Aug 16 2013 6:00PM

Hello kmoyers

I suggest opening a case with TAC. I did search for internal information on this error and in the cases I saw there was a RMA involved.

Hope this helps

Good luck

P (from Paul_Russo)
Userlevel 4
Create Date: Aug 16 2013 8:25PM

Roger. Thanks for your input. (from kmoyers)

Reply