Question

Extreme switch restarted..Working fine with no issues..But why it is restarted..?


I have a x-460-48t switch and it got restarted once.Now itis working fine.I doesnt have any logs at the time of issue but captured logs post restart..Can anyone help me out.It shows below error messages on logs.

07/29/2014 05:14:58.68 Slot-1: shid_eeprom_read:line 4522:I2C I/O operation failed. Err 14507/29/2014 05:14:58.68 Slot-1: select_mux:line 250:I2C I/O operation failed
07/29/2014 05:14:58.68 Slot-1: shid_eeprom_read:line 4522:I2C I/O operation failed. Err 145
07/29/2014 05:14:58.68 Slot-1: select_mux:line 250:I2C I/O operation failed
07/29/2014 05:14:58.68 Slot-1: shid_write_ZL30142_reg:line 9510:I2C I/O operation failed. Err 145

10 replies

Userlevel 4
Please contact GTAC, you may need to upgrade EEPROM.
Please provide this item when calling in for support show debug system-dump  Show tech
Hi Jason,

Does it make any service impact if i execute the command

#show debug system-dump
Userlevel 4
ComraDe wrote:

Hi Jason,

Does it make any service impact if i execute the command

#show debug system-dump

no impact with command
ComraDe wrote:

Hi Jason,

Does it make any service impact if i execute the command

#show debug system-dump

Thanks.......jason...
Thanks for your time sumit...Glad to hear from everybdy....
Userlevel 4
If you are running base software version or unsupported software(EXOS 12.5) then please upgrade the switches and then see if you are facing any issues.
Sumit Tokle wrote:

If you are running base software version or unsupported software(EXOS 12.5) then please upgrade the switches and then see if you are facing any issues.

Thanks sumit.... 🙂
Userlevel 2
Take a look in the release notes of all of the versions of FW between what is current and where you are now. Do a search for "reset" or "eeprom" to see if you can find the specific error in the release notes of what was fixed with that particular release.

Chances are the issues has been discovered and there has been a fix already.

John
John Kaftan wrote:

Take a look in the release notes of all of the versions of FW between what is current and where you are now. Do a search for "reset" or "eeprom" to see if you can find the specific error in the release notes of what was fixed with that particular release.

Chances are the issues has been discovered and there has been a fix already.

John

Thanks John...Its gud to hear that there is alws some persons here to help us.....I will check the release notes as well...

Reply