Hi community, I am facing problem connecting X440 48 to X620.

  • 20 September 2016
  • 18 replies
  • 305 views

Hi community, I am facing problem connecting X440 48 to X620. All 48 ports of X440 working fine, but from 49 to 52 not working? please advise to resolve this issue.

18 replies

Userlevel 4
Please, define what you mean by "not working." Provide details about your observations and troubleshooting you have already done that have led you to the conclusion that those ports are not working. Thanks.
we want uplink between two switches. but we are using x440, ports are 49 to 52 with x620
Userlevel 6
Hi Sikander, I have some questions:
  1. Can you see port link-up? If yes, are you facing port flap or packet drops?
  2. Is there any error log message?
  3. Please share the output for "show port [u] configuration no-refresh" for both X440 and X620
Thanks.
Hi Sikander, I have some questions:
  1. Can you see port link-up? If yes, are you facing port flap or packet drops?
  2. Is there any error log message?
  3. Please share the output for "show port [u] configuration no-refresh" for both X440 and X620
Thanks.
Port Virtual Port Link Auto Speed Duplex Flow Load Media router State State Neg Cfg Actual Cfg Actual Cntrl Master Pri Red
================================================================================
25 VR-Default E R OFF 10000 FULL NONE
26 VR-Default E R OFF 10000 FULL NONE
27 VR-Default E R ON AUTO AUTO SF+_SR
28 VR-Default E R ON AUTO AUTO SF+_SR
================================================================================
Hi Sikander, I have some questions:
  1. Can you see port link-up? If yes, are you facing port flap or packet drops?
  2. Is there any error log message?
  3. Please share the output for "show port [u] configuration no-refresh" for both X440 and X620
Thanks.
this is for x440 g2 24p 10ge4
Hi Sikander, I have some questions:
  1. Can you see port link-up? If yes, are you facing port flap or packet drops?
  2. Is there any error log message?
  3. Please share the output for "show port [u] configuration no-refresh" for both X440 and X620
Thanks.
Port Virtual Port Link Auto Speed Duplex Flow Load Media router State State Neg Cfg Actual Cfg Actual Cntrl Master Pri Red
================================================================================
1 VR-Default E A OFF 10000 10000 FULL FULL NONE SF+_SR
2 VR-Default E A OFF 10000 10000 FULL FULL NONE SF+_SR
3 VR-Default E R OFF 10000 FULL SF+_SR
4 VR-Default E R OFF 10000 FULL SF+_SR
================================================================================
Hi Sikander, I have some questions:
  1. Can you see port link-up? If yes, are you facing port flap or packet drops?
  2. Is there any error log message?
  3. Please share the output for "show port [u] configuration no-refresh" for both X440 and X620
Thanks.
this is for x620 16x
Userlevel 7
Hello - is there any update to this thread?
Hello - For uplink, we used ports 25-26 and it started working after several restarts. For stacking we are using 27-28 ports.

Reply