Header Only - DO NOT REMOVE - Extreme Networks

MLAG with 2 X650 to 1 Juniper MX5


Userlevel 4
Create Date: Sep 12 2012 11:59PM

Hi,

Has anyone had any experience with setting up MLAG between 2 Extreme X650 and 1 Juniper MX5.

So interface ge-1/0/8 and ge-1/0/9 on the MX5 connect into port 1 on X650 switch A (core1) and port 2 on X650 switch b (core2) using MLAG id 2.

The Juniper is sending LACP packets however not receiving any back from the X650s

show mlag peer
Multi-switch Link Aggregation Peers:

MLAG Peer : core2
VLAN : isc-cbr Virtual Router : VR-Default
Local IP Address : 172.30.110.1 Peer IP Address : 172.30.110.2
MLAG ports : 3 Tx-Interval : 1000 ms
Checkpoint Status : Up Peer Tx-Interval : 1000 ms
Rx-Hellos : 704374 Tx-Hellos : 709225
Rx-Checkpoint Msgs: 5292 Tx-Checkpoint Msgs: 5298
Rx-Hello Errors : 0 Tx-Hello Errors : 0
Hello Timeouts : 5 Checkpoint Errors : 0
Up Time : 0d:20h:24m:46s Peer Conn.Failures: 5

show mlag ports

Local Local Remote
MLAG Local Link Remote Peer Fail Fail
Id Port State Link Peer Status Count Count
================================================================================
2 1 A Up core2 Up 0 0
1 5 A Up core2 Up 0 0
================================================================================

(from shannon_rigby)

4 replies

Userlevel 4
Create Date: Sep 13 2012 12:10PM

Hello RigzThe current version of XOS does not support LACP with MLAG. That support will come in a version of code later in the year.P (from Paul_Russo)
Userlevel 4
Create Date: Sep 13 2012 9:53PM

Thanks for your reply, turned of lacp on junipers all sweet.

(from shannon_rigby)
Userlevel 4
Create Date: Sep 14 2012 11:59AM

Good to hear. LACP support is coming just not sure exact time. Should be before Feb 2013. (from Paul_Russo)
Userlevel 4
Create Date: Sep 14 2012 2:51PM

yes that caught me out yesterday, (from conrad_jones)

Reply