Question

Identifi v 9.21.04


Userlevel 2
When i deploy this firmware and enable port mirror(esa1 or esa2) the interface going down With c5210

9 replies

Userlevel 7
Can you explain more on what you mean, going down? Are the ports disconnected? The physical ports can either be used as a mirror or to egress topology traffic, not both.
Userlevel 2
Yes
When select the interface for mirror the physical link going down. The interface has plugged directly on server.
If I mark speed (100Mbits full-duplex). the interface is going up (SELECT DIRECTLY on server)
If i select NONE on "traffic mirror l2 port" the port is going up (1000 FD)

Default traffic mirror is BOTH..
This occurs on version 9.21.04. On others versions 9.21.03 this funcionality is allright
Userlevel 7
Let me see if I can replicate it here...
Userlevel 2
Doug wrote:

Let me see if I can replicate it here...

Any news?? With ONE DIRECTION the problem is the same
Doug wrote:

Let me see if I can replicate it here...

09.21.04.x has some issues, I have client dis-connection issue on this version . waiting for 09.21.05........
Userlevel 7
Tested and confirmed on 9.21.04 that the port is staying up when directly connected to ESA0, again no topology settings are applied to that mirror port.
Userlevel 7
Doug wrote:

Tested and confirmed on 9.21.04 that the port is staying up when directly connected to ESA0, again no topology settings are applied to that mirror port.

netflow-mirror snmp-traffic-mirrorn-idx 1
netflow-export-dest "192.168.10.110"
netflow-export-interval 60
traffic-mirror-firstn 15
traffic-mirror-l2port esa0

Status Enable Port MAC Untagged Vlan Tagged Vlan
UP enable esa0 00:1E:67:57:51:1F
UP enable esa1 00:1E:67:57:51:20 999
DOWN enable esa2 00:1E:67:5B:8A:6C
DOWN enable esa3 00:1E:67:5B:8A:6D
DOWN enable lag1 00:1E:67:57:51:20
DOWN enable lag2 00:1E:67:57:51:20
DOWN enable admin 00:1E:67:57:51:1E
Userlevel 7
Doug wrote:

Tested and confirmed on 9.21.04 that the port is staying up when directly connected to ESA0, again no topology settings are applied to that mirror port.

eth1 Link encap:Ethernet HWaddr 00:1E:67:57:51:1F

Settings for eth1: Supported ports: [ TP ]
Supported link modes: 10baseT/Half 10baseT/Full
100baseT/Half 100baseT/Full
1000baseT/Full
Supports auto-negotiation: Yes
Advertised link modes: 10baseT/Half 10baseT/Full
100baseT/Half 100baseT/Full
1000baseT/Full
Advertised auto-negotiation: Yes
Speed: 1000Mb/s
Duplex: Full
Port: Twisted Pair
PHYAD: 1
Transceiver: internal
Auto-negotiation: on
Supports Wake-on: pumbg
Wake-on: d
Current message level: 0x00000007 (7)
Link detected: yes
Userlevel 7
If you are still having issues I would contact the GTAC and start a ticket for review.

Regards,

Doug

Reply