Header Only - DO NOT REMOVE - Extreme Networks
Question

Problem sign in to legacy support portal


Userlevel 2
Hello, I have problem to login to old support portal where are legacy products. Problem started after service was migrated to OKTA (Downloads for EOS, SecureStack, S/K/7100-Series, Wireless, Management, Control, Analytics, Security, WiNG, AirDefense and Legacy Products)

I have previous account and I also try to register new one, but without success. It takes long time and at the end it just says "Sign in failed!".

Please help.

9 replies

Userlevel 7
It looks like your new portal account is still being processed. You'll be contacted when things are completed.
Userlevel 2
Drew C. wrote:

It looks like your new portal account is still being processed. You'll be contacted when things are completed.

Hi, thanks, but it is so long time.
Userlevel 7
Drew C. wrote:

It looks like your new portal account is still being processed. You'll be contacted when things are completed.

Hello, are you able to access the portal at this point?
Userlevel 2
Drew C. wrote:

It looks like your new portal account is still being processed. You'll be contacted when things are completed.

still no 😞
Userlevel 7
Drew C. wrote:

It looks like your new portal account is still being processed. You'll be contacted when things are completed.

Thanks, let me see if I can figure it out.
Userlevel 2
Drew C. wrote:

It looks like your new portal account is still being processed. You'll be contacted when things are completed.

So any help plese? Or who I should contact?
Userlevel 7
Drew C. wrote:

It looks like your new portal account is still being processed. You'll be contacted when things are completed.

Can you email portal@extremenetworks.com with a serial number or contract number for some of your Extreme Networks equipment? There doesn't appear to be an account we can place you under, so your account is stuck in the No Account Association status.
Take a look at this article for some more information: https://extremeportal.force.com/ExtrArticleDetail?n=000014472
Userlevel 2
Drew C. wrote:

It looks like your new portal account is still being processed. You'll be contacted when things are completed.

Hello, ok, I write. Thanks
Userlevel 2
Drew C. wrote:

It looks like your new portal account is still being processed. You'll be contacted when things are completed.

Hello, I wrote email, but no reply 😞 and login still doesn't work. I need firmware for securestack 06.61.05.0009 and latest one. Thanks

Reply