2017-07-10 New GTAC Knowledge Articles July 02 - 08, 2017

  • 0
  • 1
  • Article
  • Updated 1 year ago
Here are the new articles that were published July 02 - July 08, 2017 in GTAC Knowledge:

Sunday, July 02, 2017:
none

Monday, July 03, 2017:
Wireless clients are unable to associate to WiNG Access Points due to Association-ACL-policy
Why do I see the previous vlan that was assigned to the port with the show mac port # command

Tuesday, July 04, 2017:
Custom web page does not display image in Netlogin web-based.
netlogin client cannot access the base URL in ISP mode
How to limit the number of APs broadcasting an SSID
Mother board was down but daughter card was operational
Error: Slot 1 is not AVB capable when enabling msrp port 1.

Wednesday, July 05, 2017:
Coverage-hole-detection requires that radio-resource-measurement also be enabled
Unable to archive Motorola wireless config using Extreme Management
What languages does the NAC / Access Control Portal support?
Where is Inventory Manager in Extreme Management 8.x
Default user config change for SNMPv3 is shown under "show config snmp" and not under "show config snmp detail"
NAC-A-20 end system licenses gone after upgrade
What is the ECCN# and HTS# for the Summit X440-G2?
Netsight 8.0.2 not showing summitX460G2-24p-24hp switch status field in Java Console
How to I edit a Route map in order to change the Next Hop
AP rejects to downgrade to WiNG 5.8.3
Radius accounting component crashes after upgrade to 10.31.02

Thursday, July 06, 2017:
How to configure DHCP release time?
Upgrading EXOS via USB
How to request APs be removed from cloud account
10Gig ZR SFP+ Transceiver Does Not Work in S-Series Switch
Clients are failing the roam in a Mobility Domain between a firmware version 9 and firmware version 10 Availability pair.

Friday, July 07, 2017:
Incorrect Fusion Logging Level After Upgrading To NetSight / EMC Version 8.0.42
Why am I getting a "comm error, re" CFG-STAT when adopting an AP to a WiNG controller?
Are If Then statements available in EMC scripting?
'SPI-ROM' related error logs post bootup in a Summit X670V-48x.

Saturday, July 08, 2017:
AP7522 Power Injector Standard Supported
Photo of Thomas, Ken

Thomas, Ken, Alum

  • 4,368 Points 4k badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of Joshua Puusep

Joshua Puusep

  • 2,274 Points 2k badge 2x thumb
Just FYI,  the link for "Solution/Radius-accounting-component-crashes-after-upgrade-to-10-31-02" has an erroneous ".+com" in the address.   The few other links I looked at seemed fine.  Thanks.
Photo of Thomas, Ken

Thomas, Ken, Alum

  • 4,368 Points 4k badge 2x thumb
the link works ok for me for the Radius accounting component crashes after upgrade to 10.31.02 article... and the html looks ok.  Are you able to repeat this issue with that link ?
Photo of Joshua Puusep

Joshua Puusep

  • 2,274 Points 2k badge 2x thumb
The link seems to work fine when hit directly from the hub article.  The issue occurs and is reproducible when trying to hit the link from my Email, both in outlook and office 365 web access.  Note all the other links work fine from my email.
Photo of Thomas, Ken

Thomas, Ken, Alum

  • 4,368 Points 4k badge 2x thumb
that rings a bell..  I will check with Drew to see if this is a known issue or if we have a fix/workaround. Sorry for the inconvenience - we will try to get the issue resolved so the links in email notification work properly!
Photo of Drew C.

Drew C., Community Manager

  • 38,546 Points 20k badge 2x thumb
I see that in my email also, but it's fine here in the post itself. The link tracker that is used in emails appears to have added the "+" to the domain. I'll do some research on our provider's site and if I can't find anything, I'll report it. Thanks for letting us know!