Access Point not detected in netsight

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Answered
Access Point  not detected  in netsight  but controller and my other devices are detected.
please help me how to configure in netsight
Photo of Ashish Sahu

Ashish Sahu

  • 340 Points 250 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Ronald Dvorak

Ronald Dvorak, Embassador

  • 45,132 Points 20k badge 2x thumb
Was it working before and now it shows 0 or is that a new installation?

Could you check whether you've configured all required steps, here a post to my notes...
https://community.extremenetworks.com/extreme/topics/using_netsight_5_to_manage_wireless_controllers

I'm not sure how OneView get's that information it could be via the controller CLI - so make sure that the CLI credentials are correct.

-Ron
Photo of Ashish Sahu

Ashish Sahu

  • 340 Points 250 badge 2x thumb
YES ,NEW INSTALLATIONS
Photo of Ashish Sahu

Ashish Sahu

  • 340 Points 250 badge 2x thumb
Hello Sir 
            my issue not controller, controller is detected ap not detected 
(Edited)
Photo of Ronald Dvorak

Ronald Dvorak, Embassador

  • 45,132 Points 20k badge 2x thumb
The controller is managed via Netsight Console BUT as the APs are not real devices (at least not in Netsight Console) you'd need to configure CLI access from Netsight to the controller.

Netsight will ssh to the controller to pull the AP status information.
I've tried it in my lab, if I use a wrong password in my CLI profile OneView will not show the AP status/count.

So follow the instructions to make sure Netsight could access the controller via ssh..
https://community.extremenetworks.com/extreme/topics/using_netsight_5_to_manage_wireless_controllers

-Ron
Photo of Doug Hyde

Doug Hyde, Technical Support Manager

  • 20,192 Points 20k badge 2x thumb
Photo of Ashish Sahu

Ashish Sahu

  • 340 Points 250 badge 2x thumb
thanks