Legacy compass reports device search but oneview compass does not?

  • 0
  • 3
  • Problem
  • Updated 9 months ago
  • Not a Problem
Hi All,

As the description says, if I search for an IP it will report the location and switch ports in compass from within the legacy console however if I do it from EMC(Oneview) it fails to report anything?




Why would this be?

Ian
Photo of Ian Broadway

Ian Broadway

  • 1,572 Points 1k badge 2x thumb

Posted 10 months ago

  • 0
  • 3
Photo of aloeffle

aloeffle

  • 934 Points 500 badge 2x thumb

Hello all.

I see the same behavior in my environment. EMC 8.0.2.42.

Some devices show results, some doesn ́t.

The legacy JAVA GUI is working fine and show results for all devices.

In addition, it is not possible to delete "node/alias" entries in the OneView web gui.

regards

Alex


Photo of Ian Broadway

Ian Broadway

  • 1,572 Points 1k badge 2x thumb
We're running 8.0.3.53 FYI
Photo of Steve Ballantyne

Steve Ballantyne

  • 5,566 Points 5k badge 2x thumb
I am seeing the same behavior. I found that if I focus the search in Oneview to a specific device (or a small group of devices) I am able to find the IP address in a search.

Could this be that Oneview is crashing and halting on errors, but the Java console continues? I *always* get that message indicating that there were errors, because I have a lot of strange devices in my list (like Liebert UPS's). Of course, I don't get those messages if I focus on a switch group.

Can anyone else with the problem see if Oneview works, if you select the specific switch (or switch group) that contains that device?

I am running the latest and greatest Netsight, 8.0.3.53.
Photo of aloeffle

aloeffle

  • 934 Points 500 badge 2x thumb

Hi Steve.

I see the behavior with only one device selected too.


regards

Alex

Photo of Ian Broadway

Ian Broadway

  • 1,572 Points 1k badge 2x thumb
no official responses on this one then? Shall I get a GTAC ticket raised?
Photo of Joshua Puusep

Joshua Puusep

  • 2,264 Points 2k badge 2x thumb
We are still running 7.0.9, but for as long as i can remember, we've always run into the device limit error when running compass searches from within oneview.  I wonder if this is the same issue and they have just removed the error message in 8.x....

Photo of Ronald Dvorak

Ronald Dvorak, Embassador

  • 45,286 Points 20k badge 2x thumb
What license is installed - could it be that it's only for 100 devices ?
Photo of Joshua Puusep

Joshua Puusep

  • 2,264 Points 2k badge 2x thumb
we have a 250 bundle
Photo of Ian Broadway

Ian Broadway

  • 1,572 Points 1k badge 2x thumb
same here, 250 bundle, have the ADV license.