Stack only showing hal process for one node

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 5 months ago
  • Answered
We have a stack of 2 X450-G2-48P switches running 22.2.1.5. A while back one node failed as the hal process consumed 98% of the CPU and they switched roles. The master became the backup and vice versa. I am noticing today that the hal is consuming high memory and when I run "show process hal" it only reports one node 

 Slot-2 2   hal              457721  
 Slot-1 1   hal              519921  

Stack Topology is a Ring
Active Topology is a Ring
Node MAC Address    Slot  Stack State  Role     Flags
------------------  ----  -----------  -------  ---
*00:04:96:a0:7e:c6  2     Active       Master   CA-
 00:04:96:a0:7e:d6  1     Active       Backup   CA-

* Slot-2.10 # sh process hal
Card   Process Name     Version  Restart    State             Start Time        Group
-------------------------------------------------------------------------------------
Slot-1 hal              3.0.0.2     0    Ready        Sat Apr 14 00:47:01 2018  EXOS



 
Photo of DH

DH

  • 1,104 Points 1k badge 2x thumb

Posted 5 months ago

  • 0
  • 1
Photo of OscarK

OscarK, ESE

  • 7,912 Points 5k badge 2x thumb
I would suggest to upgrade, 22,2 is not the latest and quite a lot of problems are fixed in the latest 22.5.1 EXOS release.
Photo of DH

DH

  • 1,104 Points 1k badge 2x thumb
Thanks for the reply, I looked at the release notes and I don't see any open issues that would affect me. TAC suggested I go to 21.1.4.4patch1-6 in early May but I don't want to go back in versions. 

I didn't put the title on the above portion. This is when I run "show memory" it shows both nodes for the hal process. 

Slot-2 2   hal              457721  
Slot-1 1   hal              519921
(Edited)