ExtremeWireless (IQE)
Questions and discussions about IQE devices (formerly known as Aerohive devices)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Android maybe don´t have internet connection

Hi everyone,I´ve some strange situation with Android Smartphones in our Aerohive/Extreme Network (Mix of AP250 and 305C) environment.The Android devices itself get´s an valid IP and authenticated to the Wifi but shows the information “maybe don´t hav...

Troubleshooting - Can't reach device to come back online

I'm having an issue with our AeroHive pod at work constantly going off-line lately. It periodically comes back online then goes back off again, leaving part of the building without wi-fi.  I can't reach the device through Extreme Cloud IQ to get it t...

LisaW by New Contributor
  • 180 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Some apps on android devices are not responding AP130

Hi Guys, I installed 2 AP130's at my parents home.It's a very basic setup with a router from the ISP. (Experia Box)I'm using the DHCP from the ISP router.I tried the DNS from Aerohive by default setting, also with the IP adress from my router and goo...

RalphR by New Contributor
  • 287 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Ap130 already onboarded

I purchased an AP130 used, and despite the seller's assurances to the contrary, when I tried to onboard it, it was already registered to another account. The seller seems clueless about this. Do I have any recourse or way of getting it reset? The SN ...